Projecten

Wij hebben binnen Lokalen multidisciplinaire samenwerkingen. Hierdoor kunnen wij grote en kleine vraagstukken op het gebied van sociale, ruimtelijke en het culturele vlak op een creatieve praktische wijze aanpakken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of je bedrijf? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Groene Doeners Podcast (lopend project)

Samenwerking: Marieke van Driel en Rick Mellink

Marieke en Rick werken samen aan de podcast Groene Doeners. In deze serie gaat Marieke in gesprek met inspirerende ondernemers en inwoners uit de Achterhoek die op hun eigen wijze bijdragen aan een meer duurzame en mooiere wereld. Rick verzorgt de geluidsopnames en de audionabewerking. Ook filmt hij een aantal podcasts. De afleveringen zijn te horen op je favoriete podcast app en de video´s zijn te zien op Marieke´s YouTube kanaal.

Beluister de podcast’s op Spotify
Bekijk de podcast’s op YouTube


Ontwerp De Driehoek Lichtenvoorde (lopend project)
Dyon Temming – Het Buitenburo

Natasja Scharenborg – VanTastisch Ontwerp- en Concept
Teun Kruip – architectenbureau zowel
Evelien Nijenhuis – ontwerpstudio Evelien Nijenhuis

In het kader van het project ‘Geef Lichtenvoorde kleur’ heeft Dyon Temming van Het Buitenburo ontwerp gemaakt voor De Driehoek. Met als thema’s cultuurhistorie en water. Er is onder andere een Eik geplant en een wadi gerealiseerd.

Dyon heeft vervolgens Natasja, Teun en Evelien als team aangedragen om een kunstzinnige uiting te geven aan de zitgelegenheid. Daarnaast is er een lokale kunstenaar bezig met het ontwerp voor een muurschildering.

Portfolio boeken Rick Mellink Video en Fotografie
Samenwerking: Evelien Nijenhuis en Rick Mellink

Portfolio-boeken om opdrachtgevers een goede indruk geven van het fotografie werk van Rick Mellink. En om te laten zien wat de mogelijkheden zijn bij het realiseren van een fotoboek, in omslag, papiersoort, bindwijze, gebruik van logo’s en teksten.

Om het gevarieerde fotografie werk van Rick te laten zien hebben we een selectie gemaakt van de foto’s die Rick heeft gemaakt de afgelopen jaren. Dit zijn foto’s met veel verschillende onderwerpen.
Voor de realisatie heeft Evelien met leveranciers om tafel gezeten om de wensen en ideeën te bespreken. De uitdaging was vervolgens aan Evelien om, in de opmaak en mogelijkheden, een samenhangend verhaal van te maken.

Streetart (lopend project)
Natasja Scharenborg, per streetart-project afwisselende samenwerkingen. Waaronder met Dorian Temming.

Visstickfeestje
VisstickFeestje: Rosanne van Schriek en Rick Groters
Lokalen: Rick Mellink, Dyon Temming, Evelien Nijenhuis

Lokalen als gastheer voor VissstickFeestje #3 (30  januari 2020)

Visstickfeestje is geboren vanuit een zoektocht naar een evenement waar creatief Achterhoek bij elkaar komt. Een plek waar spontane brainstormsessies en nieuwe ideeën ontstaan. Visstickfeestje is voor muzikanten, theatermakers, fotografen, filmmakers, schrijvers, vormgevers, dansers, cabaretiers en alle anderen met een creatief beroep uit de Achterhoek.  Visstickfeestje is er ook om te laten zien dat er in de Achterhoek meer dan genoeg creatieve mensen rondlopen met goede ideeën en mooie plannen. Laten we vissen uit de Achterhoekse kweekvijver vol vette vis!

Foto’s: Dutchfoto

%d bloggers liken dit: