Artist in Residence

Ben je beeldend kunstenaar, muzikant of architect? Schrijver, ontwerper, filosoof? En wil je wel weer eens tijd en ruimte om lekker met een project aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor het Artist in Residence-concept bij Lokalen. Weg van de drukte van alledag. Even helemaal uit de sleur. Terug naar de tijd dat je nog tijd hàd!
Bij Lokalen krijg je als Artist in Residence gedurende een tot vier weken een lokaal tot je beschikking. Zo kun je volop uit de voeten met je eigen project. Iets wat misschien al heel lang op de plank lag. Of wellicht inspireert de dynamiek bij Lokalen je wel tot iets heel nieuws. Want bij Lokalen inspireren en leren creatieve ondernemers van elkaar. Regelmatig ontstaan hieruit nieuwe samenwerkingen en waardevolle contacten.
Na je periode bij Lokalen heb je de mogelijkheid om een eindpresentatie/tentoonstelling te maken voor publiek. En ga je thuis weer met nieuwe energie aan de slag.

Wat kost het?
Deelname aan Artist in Residence kost je 50 euro, ongeacht hoelang je blijft. Dit is inclusief koffie, thee, wifi, etc. Desgewenst kun je in de buurt kosteloos overnachten. Er is een supermarkt op loopafstand en we bieden de mogelijkheid om zelf eenvoudige maaltijden te bereiden.
Direct aanmelden? Stuur je portfolio, website of project-concept en een motivatie naar contact@lokalen.info. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

fotografie: Rick Mellink

Eerdere Artists in Residence

Heleen Simons – Website
Linda Commandeur – Website
Arjan Paijers – Website
Leonie Heutinck & Chris Frencken (“Ambtenaar in Residence”)
Jeroen Diepenmaat – Website
Joachim Geerdink – Website
Jenetta de Konink – Website

Advertenties